haha minnen

kan inte säga att det hänt särskilt mycke på senaste tid, det är det gammla vanliga och jag vet jag är as kass på att skriva här men jag har inget att skriva en mycke godtarbar anledning!

Jag har fått vikaretjänst på städ o köksjobb på folkhögskolan iaf det är bra:)
micke drog till fjälls så nu är man lämnad ensam igen:( snyft! men det är en vecka en vecka jag ska nog överleva, en vecka!
jag har iaf min andra älskling kvar pumbaa!
han har vinterkänslor nu tror ja han e så busig o pigg o vill bara busa runt i snön nu mera!:)

det har snöat massor iaf! mysigt med snö! men det för problem med sig som att ja alltid måste sopa o skotta o skrapa fram min bil under all snö!



hitta gammla kort på min och erikas spegelritt för många härjans år sen! haha så söta så vi var tomtar o hästarna var renar!:)
image32





hitta även bild från det gamla halloween partyt som ägde rum för många år sen. ni som var med kommer ihåg vår fulla häxa som skulle skrämmas men när han var för full o kunde knappt gå själv o kommer in burandes med en potatishacka. alla blev tysta innan man hann fatta vad som höll på o hända sen blev det asgarv. haha men de var ett bra försök iaf!;P



Här är pumpan med kniven i jannike;P


men så man kan sammanfatta mitt liv just nu att jag äter sover är i undersåker är i stallet eller skottar fram min bil!

over and out!

Kommentarer
Postat av: Jannike

Oh my god Halloween-partyt! Det var så roligt! Du hade galna pumpor med knivar i kommer jag ihåg, haha! Och vi tittade på Scream 2. Och Halloween 20 år senare. Jag minns det som om det var igår!

2007-11-16 @ 16:52:41
URL: http://holdmypocket.blogg.se/
Postat av: sonja

haha pumporna ja jag har ett kort på de med får lägga upp de;P haha ja shit vilket party haha om man kan kalla de party!

2007-11-16 @ 18:07:47
Postat av: Jannike

Haha PUMPAN!! X) Jag minns att jag tyckte att den var grymt häftig. Jo men det var ett sju attans party, i alla fall så party som det kan bli när små stackare i 6e klass snällt omgås framför TVn. Shit jag minns till och med var jag befann mig när du bjöd mig till det där Halloween-partyt! X'') Märkligt vilka saker som fastnar, haha.

2007-11-16 @ 22:42:14
URL: http://holdmypocket.blogg.se/
Postat av: sonja

haha jo det är väl så det kan väl inte bli så mycke värre i en 6e klass!;P haha what haha vart befann du dig då i den stunden? haha gu va vi planerade till de haloween partyt tror vi köpte 2 kg godis massa läsk o chips o massa, sen åt vi väl nån mat har ja för mig? o sen alla dekorationer min syrra åstakom ja ojoj!

2007-11-17 @ 16:05:15
Postat av: Jannike

Jo jag kommer ihåg att bad mig följa med in i biljardrummet (du vet det där lilla rummet på 6-7an) så att ingen som inte var bjuden skulle höra. ^^ Så DÄR var vi! Haha. Sen ja oj oj oj det var mycket fina dekorationer vill jag minnas! Läskigt som bara attan! Haha.

2007-11-18 @ 08:39:26
URL: http://holdmypocket.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0